Kuala Lumpor, Market & fiskespa

Hej på er!

Kan börja med att säga det är en väldans skillnad mellan Singapore och Malaysia. Bara av att komma över gränseen märker man skillnaden av att bara gå av bussen i Larkin i Malysia för att ta oss vidare till Kuala Lumpor med buss i 4 timmar. Det stod män bredvid bussen när vi gick av ock skrek  - KULA LUMPOR, KUALA LUMPOR 31 Ringit! HAHAHA, det såg så roligt ut :D Vi prutade ner priset till 25 ringit som är ca 62.5 kr till Kuala Lumpor.

Sittplatserna var bekväma MEN det som tog kol på oss var kylan! i 4 timmar satt vi stela i bussen och drömde om värma =S Till slut gick Sassa och sa till busschauförren att stänga av den, det blev skönt SEN satte han på Air Conditioner igen och återigen satt vi stela tills vi var framme. Vi har åkt från Sverige för att slippa kylan juuu ! =P

Igår gick vi in till Central Market och Twin Tower. Central Market blev jag inte så förtjust men det fick bli ett fiskespa för 5 Ringit. Efteråt gick vi i ca 20 min till Twin Tower, den var riktigt fin (Lägger upp bilder senare)

Nu måste jag kila iväg för utgång och ytterligare Shoppingmarket!

Kram på er <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0