Körträning sen hem....

Hejsan =)

Är hemma nu från körträningen, haha det var så roligt där alltså. Vi garvar hela tiden alltså =)

Jag blev sur på en person i kyrkan, men men man måste låta dom vara och inte bry sig om sådana människor.

Måste fixa power point för föreläsningen på fredag eftersom vi ska ha en andakt, där dom ska få lyssna på olika psalmer och be, sen är det videoclip inkluderat, men hoppa det blev bra.

Vill tacka G för att hon hjälpte med att översätta text till arabiska också eftersom vi har ungdomar som inte kan svenska så bra och då måste man kunna tillfredställa båda dom som kan läsa svenska och arabiska =)

Tack(L)

Hej o hå =)



Veckans parfym

Yria parfymen ifrån Yves Rocher:

Parfymen har en elegant, sensuell och generös doft. 
Prova
parfymen ni kommer inte att ångra er. Den passar på dagen, kvällen, ute på en promenad all in one parfym alltså =)

"Den nya konsten att vara kvinna"


Lat är jag och filmen a walk to remember..

Gomorgon på er läsare =)

Jag vaknade vid tolv tiden, käka frukost och är så trött. Jag har nästan vant mig vid att sitta hemma fast jag inte vill. Nej nej det är inte roligt o sitta hemma varje dag alltså.
Min pappa däremot som är för tillfället sjukskriven pga av en hård bil krasch(det var den andra mannens fel) så kan han inte röra ryggen så mycket =( Pappa Habibii inta (Älskar dig på arabiska) han tycker rom att sitta hemma nu förtiden hehe och jag tror att det är pga att han har jobbat så mycket o vått o torrt så ibland behöver man vila =)

Men idag är det inte sitta hemma, ska åka iväg till kyrkan för körträning. Ta i trä, ta i trä vår kör har blivit jätte bra, Ta i trä tusen ggr :D

För tillfället är jag rastlös och igår satt jag till tre på natten och kollade a walk to remember filmen, alltså jag grät och grät och grät tills jag fick ont i huvudet.

Här får ni se lite av filmen plus låten only hope av mandy moore


Vårdcentralen och Solat

Idag var jag hos min nya husläkare hon var en bra läkare, jag blev nöjd. Förut hade jag en jätte dålig ja fattar inte hur hon har fått jobb alltså. Hon hade näsan uppee i luften och trodde hon ägde fast hon inte kunde något : S

I alla fall idag fick jag hjälp med mitt knä som jag har haft ont i jätte länge, min förra husläkare sa att det kommer att läka med tiden och förslog sjukgymnast, hallå? Iaf jag gick till en sjukgymnast med fick inget hjälp iaf, jag har fortfarande ont.
Min husläkare gav mig någon kräm man smeter på sitt knä i någon vecka. Det var något bättre ändå =)

Sen åkte jag och sola. Sååå brrun jag har blivit, älskar min färg alltså =)


Puss o hej för tillfället :D


Bästa checka in:

Checka in kilppet från början till slut, jätte bra clip:


Söndagar....

Är inte så roliga men dom funkar  =)

Just nu sitter jag på jobbet. Min syster och kusin är här och jag lär dom jobbet för att dom ska ta över efter mig eftersom jag har fått ett nytt jobb. Jag kommer att sakna mitt gamla jobb men tyvärr måste man välja ibland och jag valde mitt nya jobb =)

Iaf ska ta ut och ta frisk luft nu.


Ha det bra =)


Här får ni lyssna på Akon nanana :

http://www.youtube.com/watch?v=ATkvK0BiEjk&feature=related


Underbar fredag och lördag =)

Det har varit en underbar fredag och lördag faktiskt.  I fredag var jag i kyrkan hade föreläsning vid 18:00 tiden, det kom många ungefär 40 st =) Tack för att ni kom ni är underbara =)

Vi är kristna orientaler från Irak, Syrien, Libanon m.m har många medlemmar när det gäller föreningar inom kristendomen. Varje föreläsning vi har varje vecka på en fredag brukar 20-40 personer närvara,  förutom andra föreläsningar då är det ca 60-80 stycken som brukar närvara på en föreläsning.
Jag blir så glad när det kommer så många ungdomar och lära känna sin religion mera, jag gör allt för min förening och älskar varje person där =)
På tal om föreningar m.m så har Polackerna en stor del i SUK och SLUK. Dom är jätte många ungefär 600 st.

Som jag har nämt förut så har vi sidor : www.suk.se och www.sluk.se  =) Besök dom gärna =)

Iaf min lördag har oxå varit kul, det var länge sen jag umgicks med min mamma och syskon. Idag var det en bra tillfälle kändes det som, ville vila från "utelivet" idag hehe =)

Imorgon är det kyrka och sen är det jobb och sen hem, vad gör man på en söndag? (Det blev för många "OCH" haha) Men ändå och så och och och =D

Ha de bäst bloggläsare =)




Älskade Brorsan (Kände för att lägga just denna bild)


Äter Godis nu...

Klockan är 01:33 och jag äter godis är det inte bara för underbart....NOT? Ärligt ja får ångest äta godis mitt på kvällen är inte så hälsosamt alltså...Men bara för denna gång =)



Nu ska jag titta på TV.

Ska gå och sitta framför Tv:n och titta på en turkisk serie (Aci Hayat) som jag älskar, den är så bra =)
Tur att den är översatt till arabiska, annars skulle jag aldrig förstå turkiska, hehe =)

På arabiska har den ett annat namn " Domoo el wared " (Blommans tårar) Okej det blev konstigt på svenska, haha :D



Puss på er...


Heeej:)

Tjoo..

Kom hem nyss. Var ute med några kompisar och promenerade men hunden hehe (Pittbull) sååå söött den är. Här får ni se sötisen =)

Gratis Biobiljetter =)

Hej!

Bli medlemmar i denna sida och få gratis biobiljetter enkelt=) Klicka här för att bli medlem =)

Puss på er =)

Veckans Parfym, Lancome Tresor



Parfymen har en underbar doft, älskar doften av otroligt mjuk och romantiskt doft som sitter i hela dagen och hela kvällen.  Man ska inte spraya överdrivet mkt för den e ganska stark.


Ny köpta kläder nr 2

 
La redoute kofta (Jätte bekväm o skön till ett bra pris)


Jackan är från G-Star (Snodde bilderna
                                                                                                                                      Från syrran =P )

Ny köpta kläder =)

Från Ellos

Från Ellos.


Kabeln e tillbaka.

heejj!!

Kabeln till mobilen är åtminstonde tillbaka till mig haha =)

Ni ska snart få se på mina ny inköpte kläder plus jackan min syrra köpte igår från G-Star, den heta jackan ja skrev om =P

Hihi, Tjooossss=)

Tjena bloggen o alla som läser....

Idag har det oxå varit fullt upp, vet ni tiden räcker inte till fattar inte varför :S Vaknade klockan 11:00 av att mobilen ringde (SAmma sak hände igår) och så bytte jag om, käka frukost och åkte in till stan.

Min syster köpte en sååå överdrivet snygg jacka från G-Star, vi blev helt kära i den. Ville oxå köpa den men jag o syrran kan inte gå med likadana jackor alltid haha =P Men den passade henne oxå, sååå fiiinn.

Syyran: Kolla fett fin
Kusin: Den ee snygg ju
Jag: Den är inte bara snygg, såååå jävllaaa heett alltså. KÖP DEN NU!
Syrran: mmmm...vänta....skkaa se.....JA, jag vill ha vinter nu? :D

Det roliga är när man köper något oförväntat faktiskt, man blir gladare.

Ni komemr få se en bild så snart som möjligt, bara jag får tillbaka min kamera off off och mobil kabel som jag har lånat ut.




Förlåt Förlåt....Tillbaka igen =)

Har varit dålig på att blogga idag faktiskt, jätte dålig känner mig taskiig =(

Nää men idag har det varit fullt upp, varit i kyrkan från klockan 16.00 till 21.00 (Japp kan tänka att många säger - Oj så länge i kyrkan, fan har man o göra där bla bla bla..Jag har även ett liv utanför kyrkan såklart =)

16.00- 19.00 - Möte inför planering för en stor julfest.

19.00-21.00 - Körträning.

Jag älskar o vara i kyrkan och det är roligt, jag känner jätte många personer och har min tro som stärker mig för varje dag, kärlek och respekt för min religon, för min del =)
För tre år snart 4 år sen startade vi en förening i vår kyrka och är med i SUK (Sveriges Unga Katoliker) Och jag sitter med i styrelsen för SLUK (Stockholms läns unga katoliker) som ligger under SUK. Alla föreningar och städer hör ihop till SUK, fast alla har olika namn, som tex SLUK i stockholm, MJUK i västerås, örebro m.m.
Jag är även ordförande för min lokalförening i vår kyrka, det är något jag ser upp till plus att alla respekterar det och det gör mig lycklig faktiskt. 

Vi har även sidor:

http://www.suk.se/ och http://www.sluk.se/ (Checka gärna in =)

Såå vii har det otroligt kul, det är inte bara be. Men såklar att det är en stor del i våra föreningar, vi är troende =)



Första gången jag mobilbloggar

Ahh sitter på tbanan påväg hem till min morbror, ska sova över där:) hans fru ville att jag skulle åka till dom :) Hon är så söt och snäll önskar min morbror all lycka med henne faktiskt:) Och vet ni vad jag har fixat mina naglar oo så fint och rent det ser ut nu:) Hör av mig senare, tjossss..

Gormorgooooon

Hoppas allt e bra med er där ute? För hos mig är det toppen idag fast vädret är tråkig. Jag har sovit ut verkligen så skönt alltså.

Jag hade köpt et sån där mobilskydd från Skal-Man.se men den passade inte min fina mobil sen såg det för killigt ut =P Men jag retunerade det och vill ha mina pengar tillbaka till ett annat nöje, hehe. Men så ringde ja dom och det var tydligen fel med något hos dom därför har ja inte fått pengarna tillbaka. Annars har www.Skal-man.se bra mobilprylar och till ett billigt pris =) Jätte bäst =)

Ringde även högskola eftersom jag inte vill gå programet utveckling och internationellt samarbete för att det inte passade mig, jag är en person som gillar att arbeta med människor och inte bara med papper. Älskar o lösa problem, få människor att må bra och hjälpa dem på ett bra sät t =)
När vi började där så är det typ obligatoriskt att studentkåren från in pengar från varje student, kåravgiften gick på 350 :- får se om jag får tillbaka pengarna alltså =)


Nuu såå ska jag käka lite frukost och fixa mig occchhh ge mig ivääg =)



Ha de bra såå länge, i´m back soon =)

Nu ska jag....

Sova faktiskt, är såå tröött. Tänk dig krypa in i ditt täcke o sova de timmar du inte har kunnat sova på helgen pga jobb. Jah ingen skola inget plugg o sova ska de vara för mig imorgon alltså.

Vid tre tiden kommer jag att åka o fixa mina naglar, så fula dom är, längtar tills imorgon, visar er bilder senare =)

Nu såå ha det bäst gott folk o vi syns!

Natiii

Helt rastlös....

Tjooss....

Jag e så rastlös, jag vet itne vad jag ska göra, har inget för mig, vill ut och göra något kul orkar inte...

Imorgon iaf ska jag åka o fixa naglarna igen dom är alltså helt förstörda jag fattar inte varför, men jag tror att hon filade på dom jätte mycket plus att hon la för lite gelé, jag vill ha fina naglar!

Peace!


Söt liten dansande pojke haha=P

http://www.skamt24.se/dansande-plutt

Skämt!

En pappa letade efter sin dotter och fann ett brev på hennes säng. Med värsta föraningar läste han brevet med darrande hand.

Kära Mamma och Pappa,
Jag är väldigt ledsen att behöva säga detta men jag har lämnat er och stuckit iväg med min nya pojkvän.
Jag har funnit den sanna kärleken och han är helt underbar - speciellt hans söta piercingar, ärr, snygga tatueringar och hans stora motorcykel!
Men det är inte bara det - Jag och Ahmed ska också ha barn, jag är redan i fjärde månaden. Vi kommer att bli lyckliga i hans husvagn i skogen, och han säger att han vill ha fler barn med mig.
Jag har också förstått att marijuana inte alls är farligt (snarare tvärt om eftersom det även används inom sjukvården).
Vi odlar det i gläntan bakom husvagnen till oss själva och till hans vänner. I gengäld får vi från dem hur mycket ecstasy och andra piller som helst.
Vi hoppas dock att medicinforskningen snart hittar ett botmedel mot AIDS så att Ahmed kan bli bättre - han är värd det.
Ni behöver inte ora er för pengar - Ahmeds vänner, Andrej och mr Stanislav är i filmbranschen och har ordnat så att jag ska bli skådespelare!!!
Det är visst väldigt bra betalt, 500 kr per tagning och jag får ytterligare 500 om det medverkar fler än tre män i samma scen, och ytterligare 1000 kr om det medverkar djur (och jag som ju älskar djur, ett kan knappast bli bättre!).
Oroa dig inte Mamma - jag är 15 år gammal och kan faktiskt ta vara på mig själv.
Nån gång så kommer jag och hälsar på er så att ni kan få träffa era barnbarn.

Puss Puss
Emma

P.S
Pappa, detta var inte sant - jag är faktiskt bara över hos Sandra och kollar på TV. Jag ville bara få dig uppmärksam på att det finns värre saker än, som du uttrycker det,
- ATT SVERIGE FÖRLORAR PÅ SATANS STRAFFAR!!!

Och så har jag...

Beställt en massa kläder som jag fick hem förrigår från H&M och Josefin. Förut var jag emot att köpa kläder m.m på internet men nu är jag helt galen och vill köpa allt haha :D Vet ni jag tyckte inte om H&M kläder eller någon Josefin kläder, men nu har jag faktiskt ändrat tankarna, jag vet inte om det är bara jag som har märkt att H&M har fått in fina kläder, för 10 år sen var H&Ms kläder skit fula :S Iaf man ska inte bara köpa dyra kläder fan, men ibland kan man inte låta bli haha =P

Visar senare vad jag beställde hem =)

Choosseeeeeeeee= Hejdå



Sony Ericsson C902

Tjaaaa...

Köpte för några dagar sedan en Sony Ericsson C902, den är faktiskt bra jämfört med min förra Nokia 6500 Slide! KAn ni tänka er att jag efter tre dagar lämnade den på lagning för att den krånglade :s, jag kanske har lämnat Nokian 6 ggr, jag nöjt inte ens av att ha en ny mobil :S Meeen NU, NU är det Sony Ericsson som gäller, lovvee itt:

Skönaste =P

Lite om mig själv!

Heter som sagt Shahed, ett ovanligt namn från mellanöstern(Irak). Irak är mitt hemland och stolt är jag men jag är uppvuxen i Sverige sedan 14 år tillbaka och det ångrar inte jag. Sverige är mitt andra hemland och har förstår den svenska kulturen/traditionen mycket väl. Det finns både gott och ont vartsomhelst i världen, ingen är fri. I Irak är typ ett krig land, alla som vill kriga åker dit, öö? Nää men det jag menar är att det finns gott och ont här i Sverige oxå. Tillbaka till ämnet, jooo vad ville ja säga, aa justeee är 20 år gamal och ska börja plugga på universitetet någon gång i framtiden =)

Jag är väldigt Social, trevilg, envis ibland haha. Nää men sånt är livet faktiskt. Kommer att blogga om allt, komentera allt, , skriva olika skämt och im gonna to enjoy  :D

Ni kommer inte få veta hur jag ser ut annars det ska jag vänta med, lite privat ska det få bli i början, Heheh det får ni veta senare =)


Vad menas mitt namn, Shahed?

- Hej vad heter du?
- Shahed, heter jag!
-Oj svårt att uttala, men ja lär mig =)
-Jo då, alla säger det!
- Jo Shhhaa? Vad var det nu igen?
-SHAHED!
-Okej, Shaeedd!

HAHAHA det är så roligt när jag ska säga mitt namn, roligast är när människor runt omkring inte kan säga Shahed, jag lovaaar de är inte svårt ;D Börja med Sha-hed, taadaaaa:D


Mitt namn betyder Honung på arabiska, ja det är därför många kallar mig Asaal (Honung på arabiska).




vad kan man göra på jobbet?

Aa arbeta haha, nää men ska hjälpa en kompis/som är som en b ror till mig att göra färdigt hans uppsats, tyckte synd om honom:D oo nu sitter jag och njuter av en chokladbit och skriver lite :)

Hare gott, goda människor:)


Metrobloggen Vs. blogg.se

Jag hade Metrobloggen förut och nej ja blev inte så himla van vid den. Men på blogg.se är det bättr och lättare tycker jag! Vad tycker ni? =)=)

Mina Naglar

Är fixade o klara hehe, men problemet är att kvaliten på dom är inte bra :S tills nu så har tre naglar gått sönder :s
Ja blir arg! Ringe kvinnan och sa det till henne hon bara du får komma gratis denna gång, menf an felet e inte mitt vadå denna gång:s

Egentlingen!

Sitter jag på jobbet och inte gör något :s Ni undrar säkert varaför jag inte gör något? Jo jag ska säga er att när man jobbar i en kiosk så har man inte så mycket o göra på lördagar och söndagar haha man bara slappar förutom städningen då =P Men de e kul, älskar alla trevliga människor som kommer in =)

Ps. Jag kommer att vara anonym ett tag, alltså inte visa någon bild så det blir roligare senare =) Mycket e planerat för denna lilla/stora blogg :D:D

*Shulululu*

Ny på Blogg.se

Hello på er!

Är ny på Blogg.se och hoppas jag kan blogga så de ryker hehe =)

Det ni ska veta om mig är att jag har sjuk humor haha kan blogga om allt och hur det går i mitt vardagliga liv. Det ska vara en skojig plus ett seriöst blogg =)

Ha de brea, chooss ;)




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0