Parfymen

Sarah Jessica Parker - Lovely

Parfymen har en sensuell och mjuk doft. Jag rekomenderar den till vardags =)


Hellloo påå er =)

Hoppas allt e bra med alla!

Idag var det jobb och skulle sluta vid 3 men chefen bad mig stanna till 18:00 sen blev det till 19:30. Det som var planerat idag efter jobbet var att jag skulle åka o köpa jacka o lite kläder, men nej det blev inte av och det kommer inte att bli av imorgon heller :s Ehh det får bli någon gång ändå =)


Mitt Liv

Alltså mitt liv handlar bara om jobb nu förtiden, haha:D Men jobbet är oxå kul.

Jag var i Deichmann i Sergelgången (Där jag egentiligen skulle jobba) De håller på att bygga upp hela butiken nu och jag lovar det är STORT STORT. Ni måste vara där o Cheka in butiken som öppnar torsdagen den 30 oktober klockan 10:00 =)  Jag såg ju hur alla var helt slut och inte orkade, för det är inte lätt o bygga upp en butik med skor och allt. Jag provade det och det var jobbigt, men ändå kul. Jag hade det såå roligttt då oxå=)

Nu är jag hemma och tar det lungt och ska jobba imorgon :O Hehe =)

Puss o Hej!


Högskoleprovet avklarat!

Hej o håå!

Uschh Uschh jag somnade när jag gjorde högskoleprovet och det blev gott med skratt med syrran haha alltså från morgonen tills vi slutade. Det kändes inte som en lördag iaf.

Men iaf det har ändå varit en härlig dag med ett dåligt resultat prov på högskoleprovet haha!!

 OJJJ HAHAHAHAH:D

Inget känner till denna berättelse, eller hur Lollo?

Puss o Hej!!



Helloo Helloo..

Ooo Guudd vad jag har haft fullt upp, jag har inte ens suttit framför datorn och bara tagit det lungt!

När jag sitter vid datorn så blir det bara: Kolla min mail, Kolla föreningens Mail, Söka på Www.Sl.se och så var det klart nej juste www.blocket.se oxå letar efter en bil som jag kan ha för att övningsköra men nej jag hittar inte något bra o billigt eller tycker om :S
 
Idag är jag ledig från jobbet eftersom imorgon är det öppning klockan 10:00 ttaaa daaaaaaaaaaaaaaa. Då behöver man verkligen ta det lungt efter att ha byggt en hel butik med skor o massor.
 
Älskar man skor får man åka till oss på DEICHMANN sko som ligger i kungsgatan 6. Det är jätte fina skor till bra pris kan jag säga =) Välkommna dit!

Nu ska jag byta om och ska hämta lillbrorsaan från skolan eftersom han ska på fotbollsträning =)

Bye Bye


Inga klackskor!

Hellluuu...

Igår blev det inte så mycket skrivet och det är för att jag jobbade och kom hem vid 20:00 tiden, var så trött att jag sov direkt. Neejj jusstte det var på tisdag och igår var jag ledig. Igår åkte med lillbrorshan som är 7 år till fotbollsträning alltså sååå söttaaa dom är man vill bara krama om alla små fotbollsspelare hehe, duktiga e dom oxå!

Idag var det jobb från 10:00 till 18:00 sen hem. Jag hade haft på mig klackskor i 8 timmar och nu gör det fruktansvärt ont, aj aj. Men det ordnar sig.

Nu ska jag iväg o duscha, lång dag imorgon.

Puss o Hej!




Det löser sig =)

Tjena hejsaaan :D

Idag har jag varit på jobbet sen 10 på morgonen till klockan 18:00 så jag har bara jobbat, är trött faktiskt och ska sova snart.
Världen är märklig, jag och en skolkompis som inte har setts på 5 och ett halv år såg idag första dagen på jobbet, sayy whhaaat? Jag hade aldrig förväntat det och båda två kände igen varandra haha. Det var s å kul och prata alla minnen ihop man blev uppdaterad på nytt av sina gamla skolkompisar och det var många jag hade glömt bort alltså haha =P
Vi är nybörjare i butiken så vi håller på att lära oss allt och det är krångligt med det löser sig, "Alla lär sig allt men man kan inte vara bäst"  ett ordspråk haha  =P men jobbet funkade och alla personal var trevliga =)

Puss o Hej ;)


Godmorgon!

Eller kanske det är för tidigt o säga till mig nu hahah, jag har varit vaken sen klockan 7:00 eftersom jag var i kyrkan som börjar klockan 8:30. Alla tänker vad tidigt det är o vakna vid 7 tiden för att bara åka till kyrkan. Men för mig är det bara upp o hoppa när det gäller kyrkan, o sen är det inte bara jag det är 150 andra personer som kommer på morgonen =)

Nu är jag på jobbet med kusinen som håller på att lära sig mitt gamla för att ta över mig eftersom jag har fått ett nytt jobb hehe =) Såklart jag kommer att sakna jobbet men ibland måste det bli så.

Hoppas allt är bra med alla läsare ?

Puss Puss =)


Hej

Hej

Snart e klockan 00.00

Tjena hejsan =) eller borde man säga Go kväll?

Klockan är snart 00.00 om 25 minuter och ja jag vet inte varför jag säger men är så tom på ord just nu haha.
Var i kyrkan idag från fyra tiden och fixade till Power Point föreläsningen, tack gud den blev glad och dom gick ut nöjda, men någon måste väl säga något negativt. Det ät inte något jag blir ledsen över, blev faktiskt glad för jag kan göra det bättre nästa gång, fast det var bra=)

Efter kyrkan åkte vi hem, men på vägen hem ville min syster åka hem till vår kära kusin Mimmi. Hennes 7 åriga brorsa och min 7 åriga brorsa var oxkså i kyrkan för troundervisning för barn då dom tittar på en religös barnfilm, det var massa andra barn oxå ca 20-25 st, jag blir såå glad av att barnen lär sig =) I allafall tillbaka till det jag skrev om. Så min söta älskade lille bror Mv ville också åka hem och sova över hos hans kusin Mt som hans syster är Mimmi som är vår kusin, okej det blev krångligt för er nu, hoppas ni förstod hehe.  Innan min bror Mv skulle åka o sova över där då vi var påväg ut från kyrkan hade jag och han en konversation:

Mv: Shahed var ska du gå? (han lät ledsen o höll på gråta)
Jag: Vart ska jag gå? Hem såklart sötis.
Mv: Men vart ska du gå, Shahed snälla sig?
Han trodde jag skulle till min Mimmi och ville så gärna hänga med för att han hade såkul med min vår lilla kusin MT.
Jag: Men habibi jag ska hem hayati (Pussade honom) varför gråter du?
Mv: Meeeeen Shaheeeeed vart ska du gå?

Hahah jag tyckte så synd om honom, sen han fick åka till kusinen och sova över där. Han var så glad bääbbiisseen=)

Ojj nu är det bara 4 minuter till klockan 00:00, vad tiden går snabbt alltså.

Hej o hå!



Ooo nu kom ja hem!

Jag har märkt att jag har varit upptagen senaste tiden o jag vet inte vf? Jag ahr ingen skola, inget jobb på vardagar och ändå e jag upptagen :S haha
Men men det är för att jag har varit ute idag och från två tiden och innan det städade jag för att mamma skulle bli glad hehe:D Hon blev det oxå =)

Åkte till mina kompisar och mötte dom vid deras jobb, sen åkte vi till skärholmen och plocka hunden för att den har inte varit ute. Sååå söt T (Hunden) är alltså, han e stark oxå asså =)


m

Tycker du våra tryck suger? Designa ditt eget! stort urval färger och motiv.

Blodprov, Städa, sola, dator, inget liv?

Hej o håå =)

Läget med er då?

Med mig är det toppen.

Vaknade klockan tio idag, (vilket mirakel haha) nää men det är för att jag skulle lämna blodprov för att min husläkare sa det och bla bla =)
Jag åkte hem därefter käka och städade rummet har lite kvar, men tänkte att jag skulle vila så jag och syrran åkte och sola.
Nu är jag iallafall hemma och sitter framför datorn. Städade gaderoben idag också och tog ut kläder som jag aldrig har använt, men ändå köper jaag och köper. Till slut bestämde jag att sölja använda kläder som jag max har haft på mig 3-10 ggr och nya kläder också. Ska lägga ut dom på Stylesearch (Ni kan checka in där och ta en look på kläderna, ni kanske vill ha något? Heter Shahed  där, så kolla på namnet.

Nu kommer mina söta granne som är som en syrra till oss D. Henne ska jag berätta mer om senare, älskade syster=)

Puss o hejåhå :D

RSS 2.0